Verhuizing website Henk en Zwaan Staal

Henk Staal heeft de geschiedenis van Gasselternijveenschemond (en omstreken) uitvoerig in kaart gebracht. Hetzelfde geldt voor de stambomen van diverse families die in de loop der jaren in het dorp hebben gewoond. Deze informatie is uitgebreid terug te vinden op de website henkenzwaanstaal.nl

Na het overlijden van Henk is de website blijven bestaan, maar niet meer bijgewerkt. De site is ook een tijdje offline geweest. Het zou jammer zijn als dit stukje levenswerk van Henk verloren zou gaan. Op die site staat toch een groot deel van de geschiedenis (inclusief foto's en verhalen) van Gasselternijveenschemond en Gasselterboerveenschemond. Daarom hebben we in overleg met Zwaan Staal besloten om hun website een nieuw thuis te geven op Gasselternijveensemond.nl.

Zo is de complete website van Henk en Zwaan nu te vinden via www.gasselternijveensemond.nl/geschiedenis/
Mogelijk zal de inhoud van deze website in de toekomst nog worden aangepast of uitgebreid, maar voorlopig hebben we de site ongewijzigd overgezet naar de nieuwe locatie. In de loop van dit jaar zal henkenzwaanstaal.nl offline gaan en wordt het bovenstaande het nieuwe adres van de website.

laatst gewijzigd op 09-01-2013