Grondo-project

Renovatie Dorpshuis Gasselternijveenschemond afgerond

Medio 2009 werd groen licht gegeven voor een ingrijpende renovatie van het Dorpshuis. Hiervoor werd het GRONDO-project (GRoot ONderhoud Dorpshuis) in het leven geroepen.

Begin 2010 ging dit project van start en werd het Dorpshuis voorzien van nieuwe kunststofkozijnen, zijn de verwarmingskachels vervangen en werd een gedeelte van het dak vernieuwd en geïsoleerd. We hopen hiermee een flinke bezuiniging op energiekosten te kunnen realiseren.

In de grote zaal is de oude vloer vervangen door een sportvloer die aan de eisen van deze tijd voldoet. Ook de keuken is in een geheel nieuw jasje gestoken en de apparatuur is vervangen.

Onze vrijwilligers zijn maar liefst ruim 1350 uren bezig geweest om allerlei klussen uit te voeren. Officieel is het Grondo (GRoot ONderhoud DOrpshuis) project afgerond, al moeten er hier een daar nog enkele, kleinere klussen worden uitgevoerd.

Helaas zijn er vorig jaar enkele huurders vertrokken. De peuterspeelzaal had te weinig kinderen en de volleybalclub onvoldoende leden. We zijn dus naarstig op zoek naar nieuwe huurders.

Voor sport & spel, toneel- of feestavond kunnen we een prachtige (sport)zaal bieden.
Voor kleinere (groeps)activiteiten kan de kleine zaal worden gebruikt.
Verder zijn er enkele ruimtes die gebruikt kunnen worden als vergader- of kantoorruimte.
Via het Rabo-coöperatiefonds hebben we nu de beschikking over een moderne geluidsinstallatie en is er een beamer aanwezig voor het geven van presentaties.

Voor informatie kunt U contact opnemen met Elly vd Putten, tel. 0599 655975.

laatst gewijzigd op 22-10-2013